Gevelbekleding met sidings: uitgebreid assortiment van Eternit.

 
U vindt een bakstenen gevel maar niets? Kies voor  een gevelbekleding met sidings! Deze stroken geven uw woning een exclusieve uitstraling, waarmee u zich van de andere woningen in de straat onderscheidt. Wij plaatsen bij u sidings van de topfabrikant Eternit.

U hebt daarbij de keuze uit:
  • Sidings Cedral Classic met een generfde houtstructuur
  • Sidings Cedral Smooth met een vlakke coating

De sidings van Eternit zijn er in verschillende kleuren en formaten: bekijk nu uw mogelijkheden.

Gevelbekleding met sidings van Eternit: vakkundige plaatsing.

Kiest u voor sidings? Laat dan ook in één moeite uw gevel isoleren. Zo moet u minder verwarmen, uw energiefactuur daalt ongetwijfeld. Op uw muur bevestigen we een Recticel Powerwall, gemaakt uit een kunststof die prima isoleert. Daarop plaatsen we een lattensysteem waarop uw gevelbekleding met sidings komt. De stroken van Eternit bestaan uit vezelcement: vormvast, waterbestendig, vorstbestendig, brandwerend en onderhoudsvriendelijk. We plaatsen de sidings horizontaal zodat ze één worden met uw pand. En als u dat wilt, vervangen we bij uw gevelbekleding met sidings ook meteen uw ventilatieroosters en regenbuizen. Zo ligt alles er tiptop bij!
 
Uw woning een exclusieve look aanmeten? Kies dan voor een gevelbekleding met sidings. Contacteer ons hier, We helpen u graag verder.