Grondige isolatie van uw plat dak!

Wilt u comfortabel wonen? Altijd genieten van een aangename temperatuur in huis? Dan is isoleren een goed idee. U wint altijd, zomer en winter, altijd de juiste temperatuur en uw energiekosten dalen beduidend. De isolatie van een plat dak is geen sinecure. Onze ervaren en deskundige vakmannen voeren voor uw woning en plat dak de nodige werkzaamheden uit:
  • dampscherm - dit scherm verhindert dat vocht, geproduceerd aan de binnenkant van uw woning, in de isolatielaag dringt. Is uw huidige dakbedekking nog in prima staat? Dan laten we deze laatste dienst doen als dampscherm.
  • isolatielaag - bovenop het dampscherm installeren we Eurothane-panelen van het topmerk Recticel. Die zijn licht, vormvast én beloopbaar. Kiest u voor panelen met een dikte van tien centimeter of meer? Dan krijgt u een premie van uw energieleverancier en mag u uw investeringskosten aftrekken van de belastingen.
  • tweelaagse dakbedekking - uw isolatiemateriaal stoppen we weg onder bedekking met twee lagen. De toplaag ervan bestaat uit Sopralene Optima: een kwalitatief hoogstaand waterdichtingsmembraan.

Uw plat dak isoleren én egaliseren

Bij De Feyter pakken we de isolatie van uw plat dak gróndig aan. Een optimaal resultaat krijgt u enkel als uw afwateringssysteem goed functioneert. Uw dak moet dus de juiste hellingsgraad hebben, en dat is bij oudere exemplaren niet altijd het geval.

Is uw constructie wat ingezakt? Dan maken we ze opnieuw egaal door:
  • de verzakkingen uit te vullen.
  • het timmerwerk te herstellen.
 
Comfortabel wonen én besparen op uw energiefactuur? Vraag ons om advies. Contacteer ons hier.