Een zinken goot én dak? Uniek!

 
Bij dakbedekking denken velen meteen aan pannen. Een klassieker die voor u misschien té gewoon is. U wilt graag iets anders, iets unieks. Dan is een zinken dakbekleding precies wat u zoekt. Uw woning krijgt een strak design én een duurzame bescherming. Door een natuurlijke reactie komt er vanzelf een patineerlaag op het zink. Deze laatste maakt uw bekleding bestand tegen regen, vorst en luchtvervuiling. Ook voor een zinken goot bent u bij dakwerken DeFeyter aan het juiste adres!

Zinken dakbekleding vereist professionele plaatsing!

Een zinken dakbekleding is al mogelijk bij een hellingsgraad van drie procent. Het lichte materiaal is flexibel en laat zich gemakkelijk bewerken: ideaal om uw dakconstructie te omhullen. Werken met zink is géén doe-het-zelfklus! Dit werk is een ambacht. Ervaring en deskundigheid vereist, precies wat De Feyter in huis heeft. We leggen uw zinken profielplaten naast elkaar - volgens de regels van de kunst. Die platen reiken telkens van de goot tot aan de nok. Ook installeren we een ventilatiesysteem waardoor uw dakstructuur niet onder temperatuurschommelingen lijdt. De kers op de taart? De plaatsing van uw zinken goot!

Geef uw woning een unieke uitstraling met de zinken dakbekleding van dakwerken De Feyter. Vraag nu uw offerte! We helpen u graag verder. Contacteer ons hier.